Kontakta oss

Du bokar tid genom att ringa oss på telefon. Du kan även komma till oss personligen genom drop-in besök. Reception/bokning: 0455-35 55 00.

Behöver du förnya dina recept eller andra frågeställningar hänvisar vi till 1177.se och mina vårdkontakter.

Lista dig på Hälsohuset

Om du sänder ett e-post meddelande till följande adress: info@hhkarlskrona.se med följande uppgifter: Namn och adress
så sänder vi hem en listningsblankett till dig, fyll i den och posta den till oss (portofritt) så löser vi resten åt dig!

Barnhälsovårds mottagning

Barnhälsovården på Hälsohuset kan nås via mail: bvc@hhkarlskrona.se
Vi läser och behandlar ditt mail inom en vecka.

Kvällsöppet och Drop-in

Drop-in mottagningen är öppen mellan kl 0800-1600. Bäst är om du bokar tid via telefon. Kommer du oanmäld tar vi gärna emot dig om vi har möjlighet.

Nu har vi två vårdcentraler!

Hälsohusets mål är att ha nöjda patienter som upplever att det är han/henne som är i fokus. Vi vill att människor som söker sig till vårdcentralen ska ha lätt att komma fram och få tid för undersökning och behandling.

Därför har vi från 20. Augusti 2018 öppnat ytterligare en vårdcentral  lätttillgänglig i Vedeby Center. Där finns 15 parkeringsplatser strax framför entren och 1000 kvm lokaler. Så nu har vi god kapacitet för flera att lista sig.

Du kan välja vilken vårdcentral du vill gå till, vi har samma utrustning och typ av personal på båda platserna. Och du ringer samma nummer som tidigare för att boka tid.

Tillgänglighet och parkering

Hälsohuset ligger centralt på Trossö, nära kommunikationer och parkering – bara 100 meter från Hoglands park. Åker du bil parkerar du antingen längs Landbrogatan eller på någon av våra sex P-platser på gården. Två parkeringsplatser för handikappade finns på gatan utanför vår entré.

Ta gärna bussen. Till oss är det nära från Kungsplan där alla bussar stannar. Tågstationen ligger också inom kort gångavstånd.

Länkar till transport
Blekingetrafiken (buss och tåg)

Vedeby: Vedeby Center, Järav 2
371 34 Karlskrona
Centrum: V Vittusg 4,
371 34 Karlskrona