Om oss

Om Hälsohuset vårdcentral

Hälsohuset är en modern vårdcentral som öppnade på Trossö i Karlskrona i april 2010 i samband med att hälsovalet infördes. Hälsohusets verksamhet regleras med samma formella krav och har samma grundförutsättningar som regiondrivna vårdcentraler. Patienten betalar samma avgift och har samma rättigheter till vård som hos en regiondriven vårdcentral.

Vi har två vårdcentraler: i centrum – och i Vedeby!

Hälsohusets mål är att ha nöjda patienter som upplever att de är i fokus. Vi vill att människor som söker sig till vårdcentralen ska ha lätt att komma i kontakt med oss. Därför öppnade vi vår andra mottagning i augusti 2018, lättillgängligt i Vedeby Center. Där finns 15 parkeringsplatser strax framför entrén och 1000 kvm lokaler.
Du kan välja vilken vårdcentral du vill gå till, vi har samma utrustning och typ av personal på båda platserna. Och du ringer samma telefonnummer för rådgivning och tidsbokning.

Vi har två vårdcentraler Trossö och Vedeby
Your Well-Being | Medica Webflow Template

Våra medarbetare

Våra medarbetare har många års erfarenhet från primärvården och är erkänt skickliga i sin yrkesroll. Medarbetarna arbetar för patientens bästa där professionellt bemötande, integritet, engagemang och personlig service är ledord. Hälsohuset bemannas av det antal medarbetare som behövs i förhållande till hur många som listar sig hos oss. Vi har duktiga medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet, läkare med specialisering inom allmänmedicin, sjukgymnast och sjuksköterskor med bland annat barnhälsovård, diabetes och astma/KOL som specialitet.

Så söker du vård i Blekinge

Det finns många olika mottagningar där du kan söka vård i Region Blekinge. Läs om när du ska ringa sjukvårdsrådgivning via telefon 1177, söka vårdcentralen, jourcentralen, närakutmottagningen eller akutmottagningen. Läs mer här.

Hospital Patients | Medica Webflow Template
Your Well-Being | Medica Webflow Template

1177 - Hälsa och vård

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar. Du kan även logga in för komma i kontakt med vården på ett säkert sätt via e-tjänsterna.  Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Chevron Icon - Medica Webflow Template