INformation om hälsovalet

Vad är hälsovalet?

Den 1 januari 2010 infördes en vårdvalsmodell kallad Hälsoval Blekinge. Syftet är att stärka patientens ställning och utveckla vården.

Kortfattat kan man säga att hälsoval innebär att den vårdgivare som lever upp till de krav regionen ställer, kan öppna och driva en vårdcentral i Blekinge och att du som medborgare i Blekinge fritt kan välja vårdcentral.


Läs mer om varför du borde välja oss:

Chevron Icon - Medica Webflow Template

Gå direkt till hur du listar dig hos oss:

Chevron Icon - Medica Webflow Template

Varför välja oss?

Your Well-Being | Medica Webflow Template

Hälsohuset är till för alla

Hälsohuset är en modern vårdcentral - som tar emot patienter i alla åldrar, liten som stor. Hälsohuset mål är en verksamhet som uppskattas av patienterna för personalens engagemang och kunnighet. Det ska även vara lätt att komma i kontakt med oss.

Hälsohusets verksamhet regleras med samma formella krav och har samma grundförutsättningar som regionsdrivna vårdcentraler. Patienten betalar samma avgift och har samma rättigheter till vård som på en regiondriven vårdcentral.

Erfarna medarbetare

Hälsohusets medarbetare har många års erfarenhet från primärvården och är erkänt skickliga i sin yrkesroll. Medarbetarna arbetar för patientens bästa där professionellt bemötande, integritet, engagemang och personlig service är ledord.

Vi arbetar efter en helhetssyn på människans livssituation. Det innebär att en individs besvär måste ses i den komplexa situation som nutidens människor lever i och de insatser som krävs för att bota individen kan även innefatta åtgärder som förändrar individens livssituation.

Our Qualified Team - Medica Webflow Template
Your Well-Being | Medica Webflow Template

Bättre tillgänglighet och kvalitet

Vi strävar efter att det ska vara lätt för dig som patient att komma i kontakt med oss. Våra kompetenta medarbetare står till ditt förfogande när du är i behov av rådgivning eller behöver boka ett besök hos oss.

Vi finns nära till hands för dig som bor i centrum och nära buss och tåg. För dig som bor utanför centrum och kör bil, har vi gott om gratis parkeringsplatser på vår mottagning i Vedeby.

Engagemang och helhetssyn

Vi är engagerade i våra patienters situation och hanterar varje patient efter dennes personliga behov. Vår kompetens innebär att våra relationer till våra patienter präglas av respekt och personlighet samtidigt som vi värnar om patientens integritet.

Vi arbetar efter en helhetssyn på människans livssituation. Det innebär att en patients besvär måste ses i den komplexa situation som nutidens människor lever och de insatser som krävs för att bota patienten kan även innefatta åtgärder som förändrar individens livssituation – givetvis i samråd med patienten.

Hospital Patients | Medica Webflow Template
Lista dig hOs hälsohuset

Så enkelt är det att byta till oss

1) Skicka ett e-postmeddelande

till info@hhkarlskrona.se med ditt namn och din adress, så skickar vi en listningsblankett hem till dig. Fyll i blanketten och posta den till oss.

2) Logga in på 1177.se

Det går även bra att byta till Hälsohuset genom att logga in med ditt bankID på 1177.se. Gå till "vårdval" och välj här Hälsohuset som din vårdcentral.

Har du inte tillgång till e-post eller bankID, kan du nyttja formuläret här under, för att få en blankett hemskickad.

Chevron Icon - Medica Webflow Template

Få listningsblankett hemskickad:

Fyll i din kontaktinfo här, så skickar vi en listningsblankett hem till dig. Fyll sedan i blanketten – och posta den till oss, så löser vi resten!
Tack! Ditt meddelande har skickats! Vi återkommer så snart vi kan. Skulle det dröja eller om det brådskar, så prova att ringa oss.
Ups! Något blev fel då formuläret skulle skickas. Prova igen eller ring oss.